Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/lumenshu/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/editors/class-vc-frontend-editor.php on line 648

Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/lumenshu/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111
Írj nekünk - test

 

 


A Lumens 2015 szeptemberében indult azzal a céllal, hogy magas színvonalú műhelyként szolgálhasson az egyetemi sajtó képviselőinek. Szeriőz profilú oldalunk, mint publikációs felület mellett gyakorlatorientált képzésekkel segítjük a szakma iránt komolyan érdeklődő fiatalok fejlődését.

Oldalunk célja, hogy a szokásos „nagy nevek” mellett az egyetemi oktatók és a környezetükhöz tartozók személyében olyan szakembereket szólítson meg interjúival, akiknek szakmai tudását bár nagyra tartják, egyéb irányú ismertség híján a média nem feltétlenül őket keresi meg szakterületükkel kapcsolatos kérdésekben. Emellett részletes, a témát több oldalról körbejáró, laikusoknak és tájékozottabb olvasóknak egyaránt hasznos, hivatkozásokkal teli külföldi lapszemléket is előállítunk.

Célunk, hogy magas színvonalú, hivatkozott tartalmat állítsunk elő, és az itt végzett munka méltó része legyen bármely tapasztalt újságíró CV-jének is.

A közös munka iránt érdeklődőktől a lumens@lumens.hu címre várunk két, az oldalon megjelenő anyagok műfajában – interjú, vagy lapszemle – készült próbamunkát.