Az amúgy is rendkívül szigorú szabályozás módosítására tett kísérlet komoly ellenállásba ütközött, és végül váratlan reformokhoz vezetett.

Meglepően sok a hasonlóság Harry Potter világa és a miénk közt, ha a jogról és a politikáról van szó.

Mindössze kilenc legfelső szintú tartományból áll a világtól elzárt diktatúra intranet-hálózata.

Megfelelő mennyiségű nyilvános adat hiányában nehéz megítélni az Europol hatékonyságának mértékét a terrorellenes küzdelem terén.

A volt Bush-kormányzat több tagja is kijelentette már, hogy Clintonra fog szavazni novemberben.

A huszonegy éves férfi csak álnéven – „Kim” volt hajlandó nyilatkozni élményeiről a dél-koreai hadseregben. Nem ő az egyetlen szökevény.

Megállapítást nyert, hogy a fájlcserélő oldalak szolgáltatásukkal bűnsegédként tették lehetővé a jogsértések megvalósulását

Dr. Tordai Csilla holland-magyar kettős állampolgárságú Európa- és nemzetközi jogi szakértő szerint belpolitikai jelentősége lehet az áprilisi, nem kötelező érvényű holland referendumnak.

„Oka volt annak, hogy a világra jöjjek, és túléljem” – nyilatkozta Angela Orosz, a Montrealban élő 71 éves holokauszttúlélő, aki az auschwitzi munkatáborban látta meg a napvilágot, öt héttel annak felszabadítása előtt.

Az Egyesült Királyságban a parlament leszavazta az ISIS elleni katonai beavatkozásról szóló tervezetet, így a kormánynak más módszerekhez kell folyamodnia.

Sokaknak azonban ez párton belül sem tetszik, sőt, egyenesen a centralizált hatalomgyakorlást okolják a rossz gazdasági teljesítményért.

A földgáznak sajnos jelentős részét egyszerűen elégetik, vagy a légkörbe eregetik az olajtermelők.

A terrorszervezet ideológiai megfékezését találja a nyugati civilizáció előtt álló legnagyobb kihívásnak Fodor István iszlámkutató és vallástörténész.

A közalkalmazotti munka kihívásait feldolgozó sorozatunk legújabb részében egy debreceni vezető műtős szakasszisztenssel beszélgettünk a szakma jelenlegi helyzetéről.

A Hősök Tere Kezdeményezés 2013 decemberében indult el Magyarországon.

Az elnök meggyilkolásával a tuszi Ruandai Hazafias Frontot vádolták, ez pedig jó ürügy volt a népirtás megkezdésére.

Megállapítást nyert, hogy a fájlcserélő oldalak szolgáltatásukkal bűnsegédként tették lehetővé a jogsértések megvalósulását